Preživite kakovosten čas z družino na Bledu

 

Naporen službeni tempo, šolske obveznosti marsikomu ne dopuščajo dovolj kakovostnega časa, ki bi ga želeli preživeti z družino. Zato je še toliko bolj pomembno, da si večkrat vzamemo čas za počitnice skupaj z družino. Bled je odlična destinacija za družinske počitnice, na katerih bodo uživali tako otroci kot starši, Hotel Savica pa odlično izhodišče, saj je načrtovan prav za potrebe družin.

 

Bled druA?ina

Družinski hotel z mislijo na družine

 Je bil prvi družinski hotel v Sloveniji. Oprema sob je prilagojena družinam, tako takim z najmlajšimi kot takim malo starejšimi otroki. Večje družinske sobe ali povezane sobe z dodatnimi posteljami standardnih velikosti ali pa otroškimi posteljicami, barvita dekoracija in dodatna otroška oprema bodo nudili vse, kar potrebujete za brezskrbne počitnice z otroki. Z mislijo na otroke je opremljena tudi jedilnica, v kateri je dovolj otroških stolčkov in kotiček za pripravo otroške hrane.

 

 

 

 

 

 

Bled druA?ina 2
Zabavno dogajanje za otroke

Otrokom na Bledu vsekakor ne bo dolgčas. Na otroških igriščih je vedno zabavno, če vreme ni najboljše, pa je za otroke poskrbljeno tudi znotraj blejskih hotelov. V Hotelu Savica je urejena posebna otroška igralnica, v kateri poteka animacijski program v družbi prijaznega gostitelja laboda Zakija. Ta otroke ne le zabava, ampak jih uči tudi spoštljivega odnosa do okolja. Z Zakijevo kartico, ki si jo prislužijo le otroci, pa dobijo tudi številne ugodnosti.

Hotelski animacijski program dopolnjujejo aktivnosti na Bledu in v okolici. V hotelih Sava Hotels & Resorts si lahko izposodite kolesa in se odpravite na družinski kolesarski izlet po ne preveč zahtevnih kolesarskih poteh, na poti pa se tudi kaj novega naučite: v učnem čebelnjaku, obisku znamenitosti ali drugih. Na lahkem pohodniškem izletu od Pokljuke do Planine Uskovica v osrčju Triglavskega narodnega parka boste z otroki lahko delili ljubezen do narave. Z družino obiščite tudi plezalni poligon pustolovskega parka Straža, zgrajen med krošnjami dreves. Namenjen in prilagojen je vsem članom družine,ki se lahko preizkusijo na manj ali bolj zahtevnih delih poligona.

 

Bled druA?ina 3
Zabavne krompirjeve počitnice

V času krompirjevih počitnic bodo otroci še posebej uživali. Takrat bo Hotel Savica obiskal mojster čarovništva Harry Potter in ponovno odprl znamenito čarovniško šolo BrodaviAčarko. V Harryjevi družbi bodo otroci ustvarjali, raziskovali, izdelovali, tekmovali, se preobrazili in ves čas zabavali. Krompirjeve počitnice na Bledu bodo razburljive, na trenutek malček strašljive, predvsem pa očarljive.

 

 

 

 

 

 

Bled druA?ina 4

 

Sprostitev za starše

Med razburljivimi dogodivščinami si privoščite razvajanje v bazenih največjega termalnega parka na Gorenjskem v Hotelu Golf. Medtem ko se otroci zabavajo v bazenih, se lahko starši prepustite sprostitvi v vrhunskem wellnessu Živa s številnimi savnami, masažami in kopelmi.

 

Prepričajte se sami

Družinske počitnice na Bledu vas bodo presenetile s pestrostjo doživetij. Sicer pa prepričajte se sami! Preizkusite naj družinske počitnice na Bledu in zapišite svoje izkušnje. Prijavite se za testiranje družinskih počitnic za 2 starša in 2 otroka v Hotelu Savica na Bledu!